Huisregels

1.1

Op de dag van aankomst kunt u tussen 16:00 en 18:00 uur inchecken. In overleg met de beheerder kan een andere tijd worden afgesproken, doch uiterlijk tot 22:00 uur.

1.2

Geeft u in ieder geval uiterlijk één dag vóór aankomst aan hoe laat u ongeveer verwacht aan te komen en eventueel belt u de beheerder op de dag zelf 30 minuten voor aankomst op. Zo bent u ervan verzekerd dat er iemand aanwezig is en u niet onnodig hoeft te wachten bij aankomst.

1.3

Indien u eerder arriveert, of op de dag van vertrek in de omgeving nog een uitstapje wilt maken, bieden wij u de mogelijkheid om eerder in te checken en/of de bagage tijdelijk bij ons achter te laten.

1.4

Bij aankomst kan u gevraagd worden om uw legitimatiebewijs. Dit is enerzijds voor de toeristenbelasting, anderzijds voor de administratie, maar ook uit veiligheidsoverwegingen.

1.5

Uitchecken kan vanaf 08:00 uur tot uiterlijk 10.30 uur. Na dat tijdstip dient het appartemen verlaten te zijn.

1.6

U laat het appartement in dezelfde staat achter zoals u het aantrof bij aankomst. Dat wil zeggen alles afgewassen en op dezelfde plek waar het stond bij binnenkomst! Schoon en netjes opgeruimd.

1.7

Het appartement heeft drie aparte slaapkamers. De bedden mogen niet gescheiden of verplaatst worden.

1.8

Bij aankomst kunt u uw auto in de directe nabijheid van het appartement gratis parkeren want u krijgt een speciale parkeerkaart voor het stadscentrum van de gemeente Vlissingen.

1.9

Parkeren in de nabijheid van het appartement is geheel op eigen risico. Beach Appartement Van Belzen is niet aansprakelijk voor diefstal en/of enige vorm van schade aan uw voertuig.

1.10

Er is geen stalling voor eventueel meegebrachte fietsen.

1.11

Er mogen geen fietsen in het appartement geplaatst worden.

1.12

Wij adviseren u om een ANNULERINGSVERZEKERING af te sluiten bij uw bank, ANWB of Assurantiekantoor, voor allerlei onvoorziene omstandigheden! Wij zijn té kleinschalig om dit voor onze gasten te kunnen dragen.

1.13

Om het verblijf ook voor de gasten die na u komen zo aangenaam mogelijk te maken, is roken, fonduen, gourmetten, racletten, tafelgrillen, enz. niet toegestaan binnen de het appartement.

1.14

Op het dakterras bestaat de mogelijkheid om te BBQen. Voor het vlees of vis, briketten of houtskool en aanmaakblokjes dient u -net als alle andere etenswaren en levensmiddelen- zelf zorg voor te dragen. Wij verzoeken u enkel erop te letten dat uw omgeving hier geen last (rook) van ondervindt. Ramen en deuren sluiten als u gaat barbecueën. Gelieve na de barbecue het dakterras schoon en opgeruimd achter te laten. Wees voorzichtig met vuur!

1.15

Het is niet toegestaan om, zonder vooraf overleg met de beheerder, gasten uit te nodigen.

1.16

Het organiseren of houden van feesten, bijeenkomsten e.d. in het appartement is niet toegestaan.

1.17

Het appartement is met zorg ingericht. Wilt u voorzichtig omgaan met alle spullen en apparatuur. Mocht er onverhoopt toch iets beschadigd raken of stuk gaan, meld dit dan terstond bij de beheerder. Als gast bent u aansprakelijk voor welke schade dan ook die aangericht wordt tijdens uw verblijf.

Sleutel

2.1

Bij aankomst ontvangt u één sleutel. U dient er zorg voor te dragen dat de appartement zorgvuldig is afgesloten bij uw afwezigheid.

2.2

Bij vertrek c.q. uitchecken de sleutel persoonlijk overhandigen aan de beheerder of, in overleg, in de sleutelkluis deponeren en de deze weer goed afsluiten.

2.2

Huissleutel kwijt? Laat het ons meteen weten via 06 53312075 (ook WhatsApp). Het verlies van de huissleutel wordt in rekening gebracht.

2.3

Tijdens de eindschoonmaak doen wij de controle en vullen we indien nodig de inventaris weer aan. Mocht er bij uw aankomst echter toch iets ontbreken, dan verzoeken wij u dit zo snel mogelijk na aankomst aan ons te melden. Bij vertrek bent u immers verantwoordelijk voor een correcte en complete oplevering.

2.4

Wilt u bij vertrek erop toezien dan wel er voor zorg dragen dat:

 • Het appartement opgeruimd achterlaten wordt en alle meubilair op zijn oorspronkelijke plaats teruggezet is
 • Prullenbakken en vuilnisbak leeggemaakt zijn.
 • Leeg glas in de glasbak is gedeponeerd.
 • Pannen, servies, bestek, keukengerei etc. schoon en op hun plaats opgeborgen zijn.
 • Buitentafels en -stoelen op hun oorspronkelijke plaats terugzet zijn.
 • De koelkast, oven en eventueel vaatwasser leeg en schoon achtergelaten wordt.
 • Al het licht in het appartement uit is.
 • Alle deuren en ramen gesloten zijn.

Ontbijt

3.1

Omdat u over een volledig ingerichte keuken beschikt is een ontbijt niet standaard in de prijs inbegrepen. Indien u toch gebruik wilt maken van een ontbijtservice dan is dat mogelijk bij de Délifrance dat zich recht aan de overzijde van het appartement bevindt.

WiFi/TV

4.1

In en rond het appartement kunt kosteloos gebruik maken van een gratis WiFi-netwerk.

4.2

In de zit- en woonkamer is een flat screen kleuren-TV aanwezig evenals een CD-speler, wat leesboeken en wat gezelschap spelletjes.

4.3

In het onverhoopte geval dat de TV en WiFi niet of niet naar behoren functioneren tijdens uw verblijf, geeft dit u geen recht tot restitutie van het geheel of een deel van de verschuldigde logiesprijs.

Keuken

5.1

De open keuken bevindt zich op dezelfde verdieping als het zit- en woongedeelte en is voorzien van een koelkast, elektrische oven, magnetron, vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigkap. Losse apparatuur bestaat uit: waterkoker, Senseo koffieapparaat evenals een filter koffiezetapparaat (filtermaat 4), een broodrooster, allerhande serviesgoed, bestek, kookgerei en diverse soorten pannen.

5.2

Wanneer u wilt koken in het appartement, zet u de afzuiging aan en doet u de afzuigkap open, opdat alle etensluchten goed geventileerd worden. U zorgt dat de kookplaat schoon is voordat u kookt… maar ook daarna.

5.3

In de informatiehoek liggen diverse boeken en toeristische folders ter inzage en zijn niet om mee te nemen, tenzij er sprake is van dubbele exemplaren.

Hygiëne

6.1

Alle ruimten van het appartement, dus ook uw slaap- en badkamer en in het bijzonder douche, toilet en inventaris, dienen netjes te worden gehouden opdat ook voor volgende gasten een optimaal verblijf mogelijk is.

6.2

Afvalscheiding. Help ons u ons door actief bij te dragen aan een schoner milieu. Grofvuil dient u in uw eigen woonplaats aan te bieden. Plastic afval graag verzamelen in een plastic afvalzak in de keukenkast.

6.3

Verwijder regelmatig uw afval. Zo heeft u de minste kans op ongedierte.

6.4

Dameshygiëne zoals maandverband, vochtige doekjes, tampons, e.d. mag NIET in het toilet gedeponeerd worden (teneinde verstopping te voorkomen met alle problemen en kosten van dien), maar in de daarvoor bestemde paarse afvalzakjes te stoppen en meteen gesloten weg te gooien in de daarvoor bestemde afvalemmer in de badkamer.

6.5

Het is niet toegestaan om zonder lakens en slopen te slapen.

6.7

Vanuit milieuoverwegingen is de verwarming centraal geregeld. De temperatuur wordt normaliter op ca. 19/20 graden Celsius gehouden, afhankelijk van de buitentemperatuur. Laat het ons gerust weten als u de temperatuur te laag of te hoog vindt zodat wij de automatische thermostaatregeling naar wens kunnen (laten) bijstellen.

6.8

Wanneer u weg gaat ramen en duren goed afsluiten. U kunt de raambekleding laten zakken indien u meer privacy wenst.

6.9

Wassen van kleding en handdoeken in het appartement is niet toegestaan.

6.10

Gebruik de hand- en theedoeken s.v.p. niet voor het schoonmaken. Er zijn schoonmaakspullen aanwezig, onder andere onder in het keukenkastje.

6.11

U heeft de beschikking over een vaatwasser, maar denk aan het milieu en maak voor kleine afwasjes bij voorkeur gebruik van het afwasteiltje met afwasborstel en afwasmiddel dat aanwezig is in een van de onderste keukenkastjes.

6.12

Bij aankomst is één (1) rol toiletpapier aanwezig. U dient zelf te zorgen voor toiletpapier tijdens uw verblijf.

6.13

Hang uw (natte) kleding en handdoeken buiten aan waslijn of droogrek en niet over het meubilair. Door het vocht komen daar vlekken op.

6.14

Na het uitschakelen van het badkamerlicht werkt de afzuigventilator nog enige tijd door. U kunt de ventilator niet separaat aan of uit zetten.

6.15

De geleverde badhanddoeken mogen niet buiten het appartement (bijvoorbeeld op het strand) gebruikt worden.

6.16

Gelieve geen schuursponzen gebruiken voor het schoonmaken van inductieplaat en oven.

6.17

Warme pannen NIET direct op aanrecht of eettafel zetten maar op een hitte-isolerende onderlegger.

Veiligheid

7.1

Kaarsen alleen aansteken – mits deze onder uw toezicht branden. Doof alle kaarsen als u het appartement al dan niet even verlaat.

7.2

Een brandblusapparaat is in de gang aanwezig evenals een brandmelder aan het plafond in de zit- en woonkamer. Een EHBO-doos is eveneens aanwezig en dient uitsluitend voor EHBO-doeleinden gebruikt te worden. In geval van brand direct 112 bellen en de eigenaar/beheerder waarschuwen.

7.3

Zorg ervoor dat de het appartement altijd goed afgesloten is wanneer u deze al dan niet voor langere tijd verlaat.

Overlast

8.1

U wordt verzocht om zich van luidruchtigheid te onthouden. Alle muziek -en elk ander geluid- op welke wijze ook voortgebracht, moet op kamersterkte zijn afgestemd, zodat geen geluidsoverlast ontstaat voor de naast- en omwonenden en is van ’s avonds 22:00 tot ’s morgens 07:00 uur niet toegestaan. Wij verzoeken gasten ook rekening te houden met geluidsoverlast op de oprit en op het terras of in de tuin.

8.2

Roken in het appartement is verboden. Ook is het niet toegestaan om uit het raam te roken of bij de afzuigkap (de afzuiging haalt geen rooklucht weg). U kunt buiten roken in de tuin/terras achter het huis, mits anderen hier geen last van hebben en de veiligheid niet in gevaar komt.

8.3

Tijdens het roken buiten dienen de aangrenzende deuren en de ramen van het appartement gesloten te zijn. De omliggende omgeving van het appartement en hoofdaccommodatie dient vrij te blijven van sigarettenpeuken.

8.4

Het is verboden verdovende middelen te nuttigen, gebruiken, verhandelen of bij zich te hebben. Ook overmatig gebruik van alcoholische drank is niet toegestaan. Het gebruik van lachgas is eveneens verboden in en rond het appartement.

8.5

Het is niet toegestaan om zich in dronken staat in het appartement te bevinden.

8.6

Houd in alle opzichten rekening met uw vaste buren. Zij houden op hun beurt ook rekening met uw aanwezigheid.

8.7

Huisdieren zijn in onderling overleg toegestaan in het appartement.

8.8

Bezoekers van gasten mogen niet zonder toestemming van de eigenaar en zonder bijbetaling overnachten in het appartement.

8.9

Prostitutie in het appartement is niet toegestaan.

8.10

In het appartement is er een WiFi-gastennetwerk.. De gebruiker zal zich onthouden van het bezoeken van internetwebsites die een onrechtmatig karakter hebben dan wel niet stroken met de reputatie van Beach Appartement Van Belzen als aanbieder van de accommodatie.

8.11

Bij constatering of het vermoeden van hinder van derden en/of (overig) internetmisbruik door de gebruiker heeft de beheerder het recht zonder nadere aankondiging de toegang tot internet al dan niet geheel te blokkeren.

8.12

Het terrein wordt binnen de mogelijkheden zoveel mogelijk op een natuurvriendelijke manier beheerd, waarbij deels gebruik gemaakt wordt van groene stroom, ecologische schoonmaakmiddelen, afvalscheiding en waterbesparing. Dit kan ook door u worden ondersteund. Daarom:

 • Licht uitdoen wanneer u niet in een ruimte verblijft.
 • Deuren altijd achter u dicht doen.
 • Verspil nooit onnodig water bij douchen, wassen of afwassen (vaatwasser niet aanzetten voor kleine afwasjes).

8.13

Laatste dag? Gooi uw afval weg; zorg dat de afwas droog in de kasten en op de planken is opgeborgen. Uw beddengoed kunt u laten staan. Die halen wij wel van het bed af, maar stapel gebruikte hand- en theedoeken indien mogelijk op elkaar op de grond in de badkamer.

Tot slot

9.1

Heeft u ons nodig of wilt u ons iets vragen. Bel gerust even aan of bel 06 53312075.

Wij wensen u een heel aangenaam en zonnig verblijf in Beach Appartement Van Belzen.

———–